// Strawberry Cupcake
[close]



Fatin Nuratiqah
24/3/1997
Farid Iskandar
Kajang

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una





Older Post | Newer Post
bdak remaja islam meninggal pagi tady !!
Wednesday, 21 November 2012 | 23:58 | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikum..

ya allah knp tetiba tajuk entri aten bdak remaja ISLAM meninggal..

pagi tadi aten on9 fb then terbaca kat staus bdak hot kate tahziah kat  Khadijah Sihea 

terkejut aten cuz bdk nie aten pernah jmpa dlu.. die snyum kat aten..

then bile aten siasat n nk tau cite die knp budak nie blh meninggal..

rupanya die kena kurung kat umah ngan family die..

maybe die nk keluar pastu mk die x benarkan..

then die nekad nk keluar ikut tingkap.. tingkat 7 tu..

dgn menggunakan 3 helai kain (x pasti kain apa) kemudian dia turun ikut tingkap..mungkin 

tersilap langkah atau apa budak tu terjatuh ke bawah..dengar kata juga kepalanya terhantuk di 

kaki lima kat bawah tu..errrrr...memang ngeri betul...bayangkan jatuh dari tingkat 7..ni mesti kes

 tgk drama kuat sangat sampai ikat2 kain nak keluar dari rumah ikut tingkap..

tu lah cite nya.. 

p/s: sesiapa yg pandai hack fb org please deactive fb bdk nie..

kesian die.. msti die terseksa kat dlm kubur..

semoga die ditempatkan di tmpt org yg beriman..

amin.. :'(

sy ad ambik gmbr die dr fb die.. 





saya ambik gmbr die yg bertudung tau.. sebernanya die nie free hair..

soo korang tolong lah cari sesiapa yg blh deactive fb die..

smpai sini jelah sy post.. bye..

sumber: idalatiff.blogspot.com/2012/11/budak-form-4-jatuh-dari-tingkat.html

twitter BF die

blog bf die