// Strawberry Cupcake
[close]



Fatin Nuratiqah
24/3/1997
Farid Iskandar
Kajang

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una





Older Post | Newer Post
Contest : I LOVE MY HIJAB
Saturday, 1 December 2012 | 00:54 | 0 Sweet Cupcake

 

Assalamualaikum.. 

gmbar ape tu??

tadi aten ternampak 1 contest nie..

nampak macam best jew.. tu aten join jugak..

jom lah kite join contest nie.. lagi ramai join mesti lagi best.. hehe

 kalau korang nak join contest nie.. korang tekan kat sini Contest : I LOVE MY HIJAB

hadiah die cmne lak?? 

  Korang jangan bimbang! Hadiah dia lumayan tau!

Hanya pemenang tempat pertama hingga tempat kelima yang akan dapat hadiah.

Doakan saya menang ok.. hehehe..

ok.. one more thing korang mesti follow blog die shine the lightning

then follow twitter die syasyirah13

and the last is like her facebook page Syirah Haziqah

then lepas korang dah siap tu mention 'Saya sudah sertai' kat twitter tu..

then jgn lupe bagi URL blog korang kat fb die ok..

oppps , lupe lak.. pastikan korang pakai tudung labuh yang tutup dada ok..

jangan sigkat because nanti penyertaan automatic terbatal..

dan jangan lupe korang kena tag 5 orang friend ok.. 

thank you..

akak Syirah.. ini lah gmbr saya.. :)

  tag friend : Aida nabilah , Farah , kak lisa , Farzana , Ain Zulaikha