// Strawberry Cupcake
[close]



Fatin Nuratiqah
24/3/1997
Farid Iskandar
Kajang

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una





Older Post | Newer Post
Thursday, 11 April 2013 | 08:08 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum kum kum kum kum kum . haha. sewel. :P . ok sumpah hari nie happy giler CUZ Is a.k.a my hunny bunny replay my mesej aten. ok syg awk. :* . Back to our story , tadi aten skype ngan gang aten mase sekolah rendah. ok sumpah rindu giler ngan dorang semua. terutama fatin natasha , mell , tasha n si bapok kesayangan semua aisyraf . jahat kan aten pergi panggil die bapok. well :p muhahahhaha. xD . cmne dorang dpt skype aten? aten yang bagi. iyelar sekarang ayah dah tak benarkan kluar sgt. anak dara lah katekan. haha. so kitaorang skype jelah . YA ALLAH ! sumpah rindu giler kat dorang. boleh bayakan tak kalo perempuan tak jumpa lame tup2 jumpa. haha. camtu lah kitaorang. menjerit giler sakan. kalo boleh pelok dorang dah lame lah aten pelok dorang. :') . lame gak lah kitaorang skype. hampir 3-5 jam. hebat kan. mcm2 story. aten nie dah mcm minah kepoh kat sne. paling hebat bercerita pasal memories mase sekolah rendah. haha. insyallah kalo ayah baik hati kitaorang nak meet kat times square. aumm . sumpah excited nak jmpa dorang. yang tak boleh belah. sempat lagi dorang perli aten . dorang kate kalo dulu ko bergaya cmnie kan bagus. barulah comel. nie tidak ! dah mcm anak org asli ! jahat kan. T.T . Lagi satu dorang kate 'WEY !! MUKE KO NMPK CERAH KOT!! pakai fair and lovely lah tu. :p. haha. jahat kan. hello muke aten tak boleh pakai fair n lovely . nnti muke aten rosak. so the end of my story. korang aku rindu giler tahap babun ngan korang. thank cuz still ingat our friendship. syg korang ketat2. :'*