// Strawberry Cupcake
[close]



Fatin Nuratiqah
24/3/1997
Farid Iskandar
Kajang

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una





Older Post
Thursday, 18 April 2013 | 08:38 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum. :( . serius hari nie aten takde mood. you know because of what? because of him ! Kat otak nie banyak giler soalan yang nak ditanya kat die. Tapi aku takot nak tnya kat die cuz !! aten takot die tachink. iyelar die nie sensitive sikit. asyik2 ngajok. ya allah , kalo die nganjok susah giler nak pujuk . lagi senang aten nak pujuk kucing drpd die. betul nie. :p hahaha. Ok. Korang nak tau , kitaorang kapel tak macam orang lain. kitaorang tak text , call , meet . kitaorang just whatsapp jew. Dah hampir berapa minggu dah aten tak text die. Iyelar kan fon aten tgah rosak then die tak boleh nak whatsapp aten. tapi kan takkan lah nak text bertanya khabar pon tak boleh? now aten still think that i'm i still single or couple. seriusly. and lagi satu die nie banyak sangat rahsia die. aten rase macam die nie ad something jew? seriusly. dengan cara die layan layan aten. Macam die nak game aten . ok kite tgok akhir cerita aten ngan die. Samada ad andaian aten nie betul atau tak. hehe *evil laugh* . 

extra : dah 3 hari berturut2 aten mimpikan my ex bf iaitu rushaidi. seriusly. tak tau asal. 1) mimpi aten nmpk die jmpaa the whole of my family. n aten nmpk dorang tgah gelak2. 2) die tgah main dengan saudara aq yang kecik2, 3) kat masjlis kawin seseorang tapi tak tau sape punya. aten ngan die pakai satu warna tapi bukan baju kawin. damm ! asal aq boleh mimpikan die. -.- . Nak kate rindu kat die mmg tak lah maybe. Maybe aten rindu zaman aten kapel ngan die kot. iyelar. die tak pernah miss one day call aten. hari2 kol. tak malam siang or petang. Kalo tak sebab hal keluarga mmg aten tak nak lepaskan die. T.T . How i miss that time.